На Волині поліцейські розкрили крадіжки з будівельних магазинів «гастролерами» з Одеси

На Волині поліцейські розкрили крадіжки з будівельних магазинів «гастролерами» з Одеси

У райцентрі Стара Вижівка з приміщень двох  магазинів злодії викрали різноманітні будівельні товари, вартістю понад 1 тис. грн.

Поліція  встановила причетність до крадіжок двох жителів Одеси, повідомляє прес-служба поліції Волині.

Першу крадіжку зловмисники здійснили 16 березня. З приміщення магазину будівельних матеріалів злодії винесли блок для підйому вантажів і карабіни для з’єднання цепів та тросів. А через кілька днів вже в іншому магазині, викрали два ролики до воріт, анкери та насадки до шлангів для поливу. Крадії завдали торговельним підприємствам збитків на понад 1 тис. грн.. Правоохоронці встановили особи зловмисників, ними виявилися 57-річна та 35-річний жителі міста Одеса. Викрадений товар поліцейські вилучили та повернули законним власникам.

За  фактами крадіжок слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2  ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Винуватцям загрожує, зокрема, покарання обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським рибним підприємствам будуть видавати спеціальні кредити
Наступна новина У «Новій пошті» розповіли, скільки грошей вилучили правоохоронці
Останні новини
Схожі новини