У «Новій пошті» розповіли, скільки грошей вилучили правоохоронці

У «Новій пошті» розповіли, скільки грошей вилучили правоохоронці

Правоохоронні органи під час проведення обшуків в офісах компанії «Нова Пошта» у п'ятницю вилучили 132 тисячі гривень.

Про це повідомляє Украинская правда з посиланням на заяву співвласника компанії В'ячеслава Клімова.

«Були проведені обшуки в 42 касах в 6 відділеннях по всій Україні і в офісі. Жодних порушень не було, тільки в відділенні номер 1 міста Харкова правоохоронці вилучили 132 тисячі гривень», - сказав Клімов.

«Це були гроші клієнта, які очікували переказу через нашу фінансову компанію «Пост Фінанс». Вони призначалися одній компанії, і очікували видачі клієнтам. Про це є відповідна проводка і відображення у фінансових документах «Пост Фінанс», - додав він.

«Ми будемо це оскаржувати, тому що це абсолютно законні і відображені у фінансовій звітності компанії «Пост Фінанс» гроші, які належать нашим клієнтам. Напевно, саме про ці гроші говорить прес-секретар генпрокурора», - підсумував співвласник компанії.

Як повідомлялося, у суботу Лариса Сарган заявила, що після обшуків в офісних та складських приміщеннях «Нової пошти» та споріднених з нею підприємств повідомлення про підозру не складалися та запобіжні заходи не обиралися.

Читати також: «Нова пошта» пересилала алкоголь і наркотики, - Луценко

«За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено документи щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Нова Пошта» і зазначених вище підприємств та готівкові грошові кошти, які не обліковані та не оприбутковані в касі та в бухгалтерських документах», - повідомила вона.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поліцейські розкрили крадіжки з будівельних магазинів «гастролерами» з Одеси
Наступна новина В Україні хочуть заборонити приватним домогосподарствам продавати м'ясо та сало
Останні новини
Схожі новини