У Луцьку попрощалися з Героєм Сергієм Гавруком

У Луцьку попрощалися з Героєм Сергієм Гавруком

У вівторок, 13 лютого, у Кафедральному соборі Святої Трійці Луцька прощалися з 52-річним військовослужбовцем Сергієм Євгеновичем Гавруком.

Він був призваний на військову службу по мобілізації та помер 9 лютого в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І. Мєчнікова від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Діброва Луганської області. Про це повідомили у Луцькій міській раді.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна долучилися родина, духовенство, бойові побратими, небайдужі громадяни.

Після завершення богослужіння домовину з тілом загиблого захисника пронесли Театральним майданом. Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» траурна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Сергія Гаврука  у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реєстрували псевдоводіями: волиняни та рівняни допомагали чоловікам втекти з країни
Наступна новина На Волині поліцейські викрили підпільне виробництво тютюну
Останні новини
Схожі новини