На Волині поліція оперативно викрила крадіїв деревини. ФОТО

На Волині поліція оперативно викрила крадіїв деревини. ФОТО

У вівторок, 13 березня, в Голобському лісництві Ковельського району невідомі викрали 1,5 кубічних метрів деревини породи сосна.

Особи зловмисників поліцейські оперативно встановили. Крадіям загрожує, зокрема, позбавлення волі строком до трьох років, передає прес-служба поліції Волині.

Повідомлення про кримінальне правопорушення до поліції надійшло від співробітника лісництва. За його словами, близько 22 години  зловмисники здійснили крадіжку готової продукції деревини на суму понад 1 тис. грн.

Правоохоронці оперативно встановили, що злочин скоїли 32-річний та 62-річний жителі Ковельського району. До слова, один із чоловіків вже ніс кримінальну відповідальність за подібний злочин. Викрадену деревину вилучили та повернули лісництву.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що на початку березня в Ковелі поліцейські затримали вантажівку лісопродукції із сумнівними документами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина StrikeCity запрошує на шалені вечори
Наступна новина Пільги на проїзд видаватимуть «живими» грошима
Останні новини
Схожі новини