На Волині поліція повернула на навчання студента, який прогулював заняття

На Волині поліція повернула на навчання студента, який прогулював заняття

Днями до Любешівського відділення поліції надійшло звернення дирекції Любешівського технічного коледжу з проханням повернути до виробничої практики та навчання неповнолітнього студента коледжу. Хлопець протягом тривалого часу не відвідує заняття без поважних причин.

Про це інформують Любешівському відділенні поліції .

Інспектором ювенальної превенції Любешівського відділення поліції з неповнолітнім та його батьками була проведена робота в даному напрямку, студенту наголошено на недопущенні в подальшому пропусків занять в навчальному закладі, а батьків згідно ч. 3 ст. 150 Сімейного Кодексу притягнуто до відповідальності за вчинення павопрушення передбаченого ст. 184 КупАП.

Згідно Постанови № 684 від 13.09.2017 Кабінету Міністрів України у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом 10 робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин заклад освіти невідкладно надає відповідному територіальному органу Національної поліції та службі у справах дітей дані таких учнів для провадження діяльності відповідно до законодавства, пов’язаної із захистом їх прав на здобуття загальної середньої освіти. В результаті, якщо дитина не залучена до навчання, батьків притягають до відповідальності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Громада під Луцьком може придбати шкільний автобус за 9 мільйонів гривень
Наступна новина «Євробляхи» за ціною смартфону
Останні новини
Схожі новини