«Євробляхи» за ціною смартфону

«Євробляхи» за ціною смартфону
фото ілюстративне, джерело: Politeka

Минулого місяця почалися продажі новітнього смартфону Apple iPhone XS Max.

Його вартість становить близько 1 500 доларів, – пише Finance.ua

За такі гроші можна купити непоганий вживаний автомобіль з іноземною реєстрацією. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих варіантів.

Renault Kangoo

Renault Kangoo першого покоління з’явився в 1997 році. Він користується хорошим попитом завдяки своїй надійності, гарному захисту від корозії, міцній підвісці, недорогому обслуговуванню і практичності. Врахуйте, що у нього занадто вимогливі дизельні двигуни. Вживаний Kangoo з єврономерами можна купити за 1000-3000 доларів.

Mazda6

Mazda6 першого покоління з’явилася в 2002 році. Зараз автолюбителям пропонують третє покоління цієї моделі. Це дуже надійний і красивий автомобіль. Його єдиний мінус – не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Mazda6 першого покоління з єврономерами можна купити за 1500-4500 доларів.

BMW 3-series

В Україні BMW 3-series користуються великою популярністю, причому цілком заслужено. Але у цієї моделі є деякі недоліки. Наприклад, дорогі запчастини і не дуже хороший антикорозійний захист кузова. Втім, переваг у «трійки» набагато більше. BMW Е36 можна купити за ціною від 1 200 доларів, а BMW Е46 – від 2 000 доларів.

Opel Vectra B

Opel Vectra другого покоління був дуже популярний в Європі. Цю модель випускали до 2008 року. Серед недоліків можна назвати корозію кузова, а серед переваг – відносну надійність і доступні запчастини. Коштує такий автомобіль на «євробляхах» 1200-2500 доларів.

Volkswagen Golf IV

Volkswagen Golf IV випускали з 1997 року по 2004 рік. Німці виробили понад 4 млн. примірників цієї моделі. Для «гольфу» четвертого покоління можна без зусиль знайти будь-які запчастини, що, безсумнівно, дуже добре.

Mercedes-Benz Е-Клас

Старий Mercedes-Benz Е-Клас з єврономерами можна купити недорого – за ціною від 1 200 доларів. Ось тільки його утримання обходиться дорого. Врахуйте, що у цієї моделі існує проблема з корозією кузова, тому обирайте уважно. 

Volkswagen Passat B5

Volkswagen Passat B5 – п’яте покоління «Пассата». Його випускали з 1996 року по 2000-й рік (у двох варіантах кузова – седан і універсал). Краще купувати версію з бензиновим, а не дизельним двигуном, бо дизелі у цій моделі дуже вимогливі. Passat B5 з європейською реєстрацією можна купити за 1500-3500 доларів. 

Якщо ви власник авто на «єврономерах», обирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поліція повернула на навчання студента, який прогулював заняття
Наступна новина Коли у Луцьку відновлять опалювальний сезон
Останні новини
Схожі новини