Волинський коледж відзначив 135-річчя з дня заснування

Волинський коледж відзначив 135-річчя з дня заснування

У Луцьку відзначили 135-річчя Волинського коледжу Національного університету харчових технологій.

«Напередодні Дня працівників харчової промисловості, який відзначатимуть в Україні цієї неділі, вчора, 16 жовтня, у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій свято – 135-та річниця із дня створення альма-матері», – повідомляє відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Привітали викладацький колектив й директори Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк та Луцької районної філії ВОЦЗ Юлія Гринчук.

«Щиро вітаю усіх присутніх із поважною датою. У вас є історія, потужний колектив із чудовим керівником, якого знаю давно. Ми з вами навчаємо безробітних для того, аби вони здобули знання і реалізували себе на ринку праці: знайшли роботу, яка буде приносити не тільки матеріальне, а й моральне задоволення. Спеціальності, які готує ваш навчальний заклад, – реально затребувані, ми це розуміємо. А відтак, для молодих студентів, ваших випускників є безліч можливостей себе реалізувати», – звернувся до присутніх пан Роман.

Центр зайнятості постійно співпрацює з коледжем у плані професійного навчання. Зараз триває набір групи шукачів роботи з усієї області за професією кухар.

Навчання стартує на початку листопада і триватиме 5,5 місяці.

У ході святкування учні та студенти коледжу підготували виставку-ярмарок «Золота осінь-золотий вік – нам 135», де продемонстрували кулінарні вміння, майстерність сервірування святкового столу та деталі приготування окремих страв.

У коледжі навчаються 1915 студентів та учнів. З 1993 року і до сьогодні педагогічний колектив очолює Ігор Корчук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Священник з Волині створює унікальні гравюри
Наступна новина У газорозподільну систему необхідно вкладати 10 мільярдів щорічно, – «Волиньгаз»
Останні новини
Схожі новини