На Волині поліція взялася за неправильну агітацію. ФОТО

На Волині поліція взялася за неправильну агітацію. ФОТО

На Волині  у Любешеві  до поліція надійшла заява через агітаційний намет  ВО «Свобода», до якого  прикріпили банер без вихідні даних із зображенням кандидата у президенти Руслана Кошулинського.

Матеріали без вихідних даних виявили також у приміщенні супермаркету «Колібріс» у цьому ж селищі,  повідомляють у громадянській мережі ОПОРА.

На агітаційному наметі, який розмістили на вулиці Брестській, 5 у Любешові, спостерігач ОПОРИ помітив агітаційний матеріал із надписом «Єдиний вибір українців Руслан Кошулинський», емблемами націоналістичних організації та зображенням кандидата, який не містив вихідних даних. Спостерігач звернувся до екіпажу поліції, який перебував поблизу. Правоохоронці розповіли, що вже виявили вказане порушення, тож збиралися оформити його у порядку черги.

Правоохоронці склали протокол вилучення та забрали вказаний агітматеріал. Спостерігач ОПОРИ дав пояснення та написав заяву у поліцію.

Крім того, виявили банер та постер ідентичного змісту на робочому місці продавця, який орендує торгове місце у приміщенні супермаркету «Колібріс» на вулиці Незалежності, 47. Агітматеріал прикріпили до передньої стінки одного зі столів, на якому містилися товари. Самого продавця на робочому місці не було. На місце також викликали поліцію.

Через деякий час власниця прибула на місце, правоохоронці також склали протокол та вилучили вказану агітпродукцію.

Довідково: після реєстрації ЦВК кандидатів на пост президента, починаючи з наступного дня після реєстрації, вони вступають в нову фазу юридичної відповідальності. Друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні відкриють новий міжнародний аеропорт
Наступна новина «Давайте обіймемося і розійдемося» – у Жидичині селяни звернулися до своїх священиків
Останні новини
Схожі новини