На Волині попрощалася із Героєм, який загинув у свій день народження. ФОТО

На Волині попрощалася із Героєм, який загинув у свій день народження. ФОТО

5 січня Городищенська громада провела в останню путь захисника України, 27-річного Олега Корецького із Мартинівки, який загинув унаслідок ворожої снайперської кулі на Донечинні в день свого народження.

Про це повідомили на сайті громади. 

Провели в останню дорогу Героя рідні, друзі, представники влади, побратими, жителі Городищенської громади та навколишніх сіл.

Низько схиливши голови та приклонивши коліна, бійця в рідному селі зустрічали живим коридором. Церемонію прощання священнослужителі здійснили на подвір’ї батьківської хати Героя у селі Мартинівка. Велелюдною ходою з прапорами та квітами у руках й під звуки духового оркестру проводжали Захисника від рідної домівки.

Бійця відспівали у храмі Успіння Пресвятої Богородиці та поховали на кладовищі у сусідньому селі Озеряни.

Олег Корецький 31.12.1995 року народження з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну став на захист рідної держави. 26 лютого його мобілізували до лав Збройних Сил України, Рядовий військової служби 1 механізованого відділення 2 механізованого взводу 1 механізованої роти механізованого батальйону. Серед побратимів мав позивний “Борода”.

Герой загинув у свій 27 день народження, внаслідок ворожої снайперської кулі в місті Бахмут Донецької області. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ДТП біля Луцька постраждали чоловік, вагітна жінка і дитина. Всі у важкому стані
Наступна новина Ексклюзивна тара для побутової хімії від БрендПласт
Останні новини
Схожі новини