У ДТП біля Луцька постраждали чоловік, вагітна жінка і дитина. Всі у важкому стані

У ДТП біля Луцька постраждали чоловік, вагітна жінка і дитина. Всі у важкому стані

Внаслідок аварії в Луцькому районі до лікарні потрапила родина з Луцького району. У лікарні – чоловік, його вагітна дружина та дворічна дитина. Усі троє – у важкому стані.

Про це розповів Суспільному завідувач центральної оперативної диспетчерської Станіслав Лінік.

За словами Станіслава Лініка, 31-річний водій, якого із потрощеного авто довелося деблокувати рятувальникам, нині в обласній лікарні. У нього – політравма.

Жінку, орієнтовно на 30-32 тижні вагітності, медики швидкої відвезли з перинатальний центр. У неї струс головного мозку і забійна рана голови. У її дворічної дитини – черепно-мозкова травма, закрита травма органів грудної клітки та живота.

Чому сталася аварія – нині з'ясовують слідчі. За словами головного спеціаліста сектору комунікації Нацполіції області Олега Плазовського, попередньо відомо, що зіштовхнулися Ford і Subaru. За кермом останнього був рівнянин, його після огляду медики відпустили додому.

"За фактом ДТП слідчі розпочнуть кримінальне провадження за статтею 286-ою КК України і в рамках досудового розслідування правоохоронці з’ясують усі обставини автопригоди", – додав Олег Плазовський.

У обох водіїв взяли забір кров на наявність алкогольного сп'яніння.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині авто на смерть збило жінку, яка переходила дорогу з донькою. ФОТО
Наступна новина На Волині попрощалася із Героєм, який загинув у свій день народження. ФОТО
Останні новини
Схожі новини