На Волині попрощались зі старшим солдатом Тарасом Марходеєм. ФОТО

На Волині попрощались зі старшим солдатом Тарасом Марходеєм. ФОТО

26 лютого у Володимирі знову приспущені прапори та схилені у скорботі голови – в останню дорогу провели старшого солдата Тараса Марходея, якому тепер назавжди 29 років. 

Про це повідомили в Володимирській міській раді.

Володимирчанин у складі ЗСУ мужньо захищав рідну землю та відстоював незалежність України з першого дня повномасштабного вторгнення. За плечима у молодого чоловіка уже був бойовий досвід участі в АТО, тож, не зволікаючи, знову узяв до рук зброю, коли ворог почав знищувати наші домівки.

Помер Тарас Марходей під час виконання бойового завдання із відсічі збройної агресії рф. У нього залишився батько, який також виконує свій громадянський обов’язок, воюючи за Україну, а також брат, дружина та двоє маленьких діток.

Попрощатись із захисником на чин похорону, який відбувся у храмі святого Юрія, прийшли рідні, друзі, побратими, сусіди та представники місцевої влади.

Після відспівування у храмі, траурний кортеж, який рухався містом, мешканці зустріли навколішки живим коридором шани. Поховали Тараса Марходея з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для них – честь, що храм спалений: росіяни знищили збудовану волинянами у Волновасі церкву
Наступна новина «Постріли здійснювались не з боку білорусі», – поліція прокоментувала загибель бійця Тро на Волині
Останні новини
Схожі новини