«Постріли здійснювались не з боку білорусі», – поліція прокоментувала загибель бійця Тро на Волині

«Постріли здійснювались не з боку білорусі», – поліція прокоментувала загибель бійця Тро на Волині

У поліції Волині прокоментували загибель бійця Територіальної оборони, який загинув під час виконання бойового завдання. 
За інформацією правоохоронців постріли здійснювались не з боку білорусі, про що писали в соцмережах та окремі ЗМІ. Про це повідомили в поліції Волині вранці 27 лютого. 

«За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ст. 115 ККУ. Точно відомо, що постріли здійснювались не з боку білорусі. Деталі будуть з’ясовані під час досудового слідства, яке трива», –  повідомили в поліції. 

Нагадаємо, 26 лютого стало відомо, що на Волині загинув боєць ТрО. Трагічну звістку підтвердив пресофіцер 100-ї бригади Територіальної оборони Сергій Хомінський. Він не уточнив деталей трагедії, через яку загинув боєць окремого підрозділу 100-ї бригади ТРО, однак зазначив, що зараз триває слідство, яке проводять правоохоронці та військові.

Напередодні, ЗМІ повідомляли про постріли з боку білорусі, Також мережею ширилася інформація про те, що уранці 25 лютого на Волині нібито відбулася перестрілка на кордоні з білоруссю, унаслідок чого й міг загинути воїн. Однак пресофіцер 100-ї бригади Тероборони закликав людей не поширювати фейки та довіряти тільки офіційній інформації.

Як стало відомо Суспільному, на українсько-білоруському кордоні під час виконання бойового завдання загинув 33-річний військовослужбовець тероборони Волині Сергій Панасюк. 26 лютого в селі Сільце Ратнівської громади попрощалися з молодшим сержантом.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощались зі старшим солдатом Тарасом Марходеєм. ФОТО
Наступна новина «Смерть моск**м»: колишній військовий з Волині робить сокири для побратимів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини