На Волині попрощалися з 28-річним прикордонником, який помер від важкої хвороби. ФОТО

На Волині попрощалися з 28-річним прикордонником, який помер від важкої хвороби. ФОТО

28 лютого у Володимирі провели в останню дорогу капітана Державної прикордонної служби України Євгенія Дягілєва. Офіцер, який ніс службу у лавах Луганського прикордонного загону, помер від важкої хвороби і знайшов вічний спочинок у рідному місті своєї дружини.

Про це повідомили в Володимирській міській раді. 

Євгеній Дягілєв оберігав східні рубежі держави та до останнього подиху був вірний військовій присязі. Родом з Луганської області, був сиротою. Друзі та побратими відгукуються про нього як про людину та офіцера з великої літери. Окрім успішної служби у прикордонних військах мав чимало спортивних досягнень, адже був майстром спорту з універсального бою.

А для своєї дружини, з якою разом служили у ДПСУ, та маленької донечки, 28-річний Євгеній був люблячим та турботливим чоловіком та батьком. На жаль, 25 лютого серце захисника зупинилось після важкої хвороби у госпіталі.

Попрощатись із померлим захисником у Володимирі, окрім родини та друзів, прийшло чимало містян, які зустрічали кортеж з тілом навколішки із синьо-жовтими прапорами. Приїхали віддати останню шану Євгенію і його побратими з Луганського прикордонного загону.

Поховали Євгенія Дягілєва з усіма військовими почестями на Алеї слави, що на міському цвинтарі.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали молодика з 90 пакетиками психотропів. ФОТО
Наступна новина Менінгококову інфекцію виявили ще у двох волинян
Останні новини
Схожі новини