На Волині попрощалися з полеглим за Україну Володимиром Розюком. ФОТО

На Волині попрощалися з полеглим за Україну Володимиром Розюком. ФОТО

У Колківській громаді попрощалися з полеглим Володимиром Розюком.

Про це повідомили в Колківській громаді.  

Сім'я Володимира отримала сповіщення про його загибель ще 18 січня. Воїн загинув внаслідок важких поранень несумісних з життям отриманих у результаті ворожого артилерійського обстрілу позиції ЗСУ в східній околиці міста Бахмут Донецької області, при здійсненні заходів із забезпечення оборони України.

Війна забрала доброго, спокійного, трудолюбивого, справжнього сина України , а у рідних чуйного і турботливого чоловіка та люблячого батька.

Володимир Вікторович вже ніколи не обійме свою дружину Валентину, не дасть мудрих порад синам – Роману та Михайлу, не стане опорою у житті для доні – Ані.

27 січня на обійсті, де проживав та господарював захисник з сім'єю, зібралися рідні, побратими, близькі та друзі, представники влади, жителі громади, щоб провести воїна в останню дорогу та віддати йому шану, помолитися за вічний спокій душі Володимира.

Чин поховання звершили у місцевому храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ, яку очолив маневицький декан, протоієрей Андрій Закидальський.

Поховали Героя на кладовищі рідного села.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині посадовицю підозрюють у вимаганні хабаря 600 доларів США
Наступна новина У Луцьку стартував обмін ламп розжарювання на нові енергоощадні: де це можна зробити
Останні новини
Схожі новини