На Волині попрощалися з воїном Петром Момотюком. ФОТО

На Волині попрощалися з воїном Петром Момотюком. ФОТО

У середу, 3 липня, схиливши голови та вклякнувши на колінах, ківерчани знову зустрічали скорботний кортеж – назавжди додому повернувся воїн-захисник Момотюк Петро Михайлович.

Про це повідомили у громаді.

Народився Петро Момотюк 15 серпня 1964 року у селі Човниця. До 2003 року служив у правоохоронних органах. З початком повномасштабного вторгнення вступив до сил територіальної оборони, у складі яких брав безпосередню участь в захисті територіальної цілісності та незалежності України. За станом здоров’я солдат Момотюк Петро Михайлович був звільнений у запас 05 червня 2024 року. 2 липня 2024 року помер у лікарні.

Траурна процесія з тілом покійного прослідувала вулицями міста до рідної домівки. Прощалися з воїном-захисником друзі, рідні, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники громади, вдячні земляки.

Відспівали воїна у соборі Покрови Пресвятої Богородиці міста Ківерці. Чин поховання звершив протоієрей Іван Семенюк. Поховали Момотюка Петра Михайловича з військовими почестями на кладовищі села Озеро.

Пам’ять про Героя житиме вічно у серцях вдячних земляків. Герої не вмирають!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян запрошують долучатися до Рекрутингової програми Drone Force
Наступна новина У Раді зареєстрували ще два законопроєкти про економічне бронювання
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні