У Раді зареєстрували ще два законопроєкти про економічне бронювання

У Раді зареєстрували ще два законопроєкти про економічне бронювання

Нардеп Людмила Буймістер 28 червня зареєструвала у Верховній Раді два альтернативних законопроєкти щодо економічного бронювання військовозобов'язаних.

Мова йде про законопроєкт №11332-2 та №11388. Пропонується прописати, що до припинення або скасування дії воєнного стану суб’єкти господарювання, які здійснюють бронювання військовозобов’язаних працівників, сплачують до державного бюджету збір за бронювання військовозобов’язаних у сумі, що дорівнює розміру 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (20 400 грн), пише УНІАН

Бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють або проходять службу на підприємствах, в установах і організаціях, які:

  • cплачують Єдиний соціальний внесок більше ніж еквівалент п’ять мінімальних заробітних плат (тобто 40 000 грн);
  • мають штатну чисельність працівників від 10 осіб.

У такому разі може йти мова про бронювання до 50% кількості призовників, військовозобов’язаних та резервістів (це стосується також тих, хто працює за трудовими договорами).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися з воїном Петром Момотюком. ФОТО
Наступна новина Працює князівська арта: бійці волинської бригади знищили ворожий танк. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні