На Волині попрощалися з захисником України, який загинув від ворожого обстрілу

На Волині попрощалися з захисником України, який загинув від ворожого обстрілу

Сьогодні, 2 квітня, у селі Шклинь Другий провели в останню путь захисника України, 31-річного воїна Михайла Ліщину, який загинув унаслідок ворожого обстрілу.

Чимало небайдужих людей прийшли попрощатися із військовим, серед них – рідня, побратими, представники влади та жителі навколишніх сіл, – йдеться на сайті Городищенської громади.

«Церемонію прощання священнослужителі здійснили на подвір’ї батьківської хати Героя. Велелюдним коридором з прапорами та квітами у руках й під звуки духового оркестру проводжали Захисника від батьківської домівки. Бійця відспівали у Свято-Троїцькому храмі с.Городище та поховали на кладовищі у с.Шклинь. Лунали молитви та Гімн України, плакали люди… У небо летіли “постріли пам’яті” та вигуки “Слава Україні! Героям слава!”

Не вистачає слів, щоб описати біль смутку за Героями України, чиї життя обриваються через зухвале та безпідставне нашестя окупантів. Ніколи не пробачимо! Ніколи не здамося!», – йдеться на сайті громади.

Нагадаємо, сьогодні лучани попрощалися з двома Героями.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький фотограф продає свої світлини, щоб зібрати кошти для ЗСУ
Наступна новина У війні з РФ загинув ківерчанин Андрій Назаревич
Останні новини
Схожі новини