На Волині попрощалися з Героєм Петром Гаражджуком

На Волині попрощалися з Героєм Петром Гаражджуком

Сьогодні, 7 червня, в останню дорогу жителі села Вишнів Підгайцівської громади провели Петра Гаражджука. 

Про це повідомили на сторінці Підгайцівської територіальної громади. 

«Загиблого Героя зустрічали зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати  рідних, односельчан, побратимів,  з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану та провести в останню путь», – йдеться у повідомленні. 

Додають, що у цей день багатьом близьким, які знали та товаришували з Петром було важко повірити, що його вже немає серед живих. 

«Відкритий до людей, щирий, турботливий, працьовитий… Любив людей, повсякчас дбав про родину і рідне село, справжній господар ..», – так характеризували односельчанина місцеві. 

На подвір’ї рідної оселі Петра – у селі Вишнів родина, мешканці, духовенство, представники місцевої влади, військові спільно молилися за душу убитого загарбниками Героя. 

«Від батьківської хати траурна хода у супроводі оркестру прямувала до Храму Св. великомученика Димитрія Солунського, де відспівали бійця та поховали на місцевому кладовищі села Вишнів поруч церкви», – додають у дописі. 

Довідково: Стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону солдат Гаражджук Петро Васильович 1972 року народження, був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області, зарахований до списків особового складу частини 26 лютого 2022 року. Вірний військовій присязі загинув 1 червня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. Петро Гаражджук вже мав бойовий досвід, адже брав участь в АТО. За професією він був трактористом, закінчив Колківське ВПУ. Працював  у колгоспі, складальником на СП ТОВ «Модерн експо», а останнє місце роботи – санітар у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня». 

У загиблого лишилися дружина, донька, онучка.

«Підгайцівська громада та колектив сільської ради розділяють біль втрати із рідними та близькими Петра Гаражджука!», – зазначають у повідомленні.

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Читайте також: На Донеччині загинув воїн з Волині Віктор Романець


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Інтенсивність застосування ворожої авіації знижена. Зведення Генштабу ЗСУ
Наступна новина У Локачах на аукціоні продають м’яч з автографами футболістів «Динамо». Гроші віддають на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини