На Волині порахували половину голосів. Назвали лідерів

На Волині порахували половину голосів. Назвали лідерів
Фото ілюстративне. Джерело: 112 Украина

На Волині порахували  50.39% бюлетенів. У трьох округах лідирує Володимир Зеленський, у одному  – Петро Порошенко, у одному – Юлія Тимошенко.

Про це свідчать дані ЦВК.

Кількість виборців, які взяли участь у голосуванні по регіону – 255 155 людей.

Так, на окрузі № 19 лідирує Володимир Зеленський. За нього проголосували 23.81%. (Опрацьовано 74.32% протоколів). До округу входять міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський, Любомльський райони.

На окрузі № 20 лідирує Юлія Тимошенко. За неї проголосували 22.53%. (Опрацьовано 37.26% протоколів). До округу входять Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони.

На територіальному виборчому окрузі № 21 у лідерах – Володимир Зеленський. За нього проголосували 21.32%. (Опрацьовано 32.53% протоколів). До округу входять місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони.

На ТВО № 22 лідирує Володимир Зеленський. За нього проголосували 22.58%. (Опрацьовано 97.61% протоколів). До округу входить місто Луцьк.

Читати також: Майже 11 мільйонів українців проігнорували вибори

На окрузі № 23 лідирує Петро Порошенко. За нього проголосували 22.31%. (Опрацьовано 47.69% протоколів). До округу входять Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони.

Нагадаємо, у Центральній виборчій комісії станом на 11 годину 1 квітня опрацювали 65.75 відсотків протоколів по всій Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЦВК опрацювали 65 відсотків голосів: результат
Наступна новина Теплої весни поки не буде: волинян попереджають про зміну погоди
Останні новини
Схожі новини