На Волині – поскаржились на заклад, де доглядають літніх людей. Керівника можуть звільнити

На Волині – поскаржились на заклад,  де доглядають літніх людей. Керівника можуть звільнити

На Волині в селищі Благодатне, що в Нововолинській громаді поскаржилися на погані умови у відділенні стаціонарного догляду.

Про це написав у фейсбуці міський голова Нововолинська Борис Карпус. 

За його словами, до нього звернулися родичі однієї з мешканок цього закладу зі скаргами на неналежні умови проживання, невчасне надання медичної допомоги. Борис Карпус запевнив, що відділення постійно забезпечується всім необхідним, отримує гуманітарну допомогу від міжнародних організацій. 

«Відразу доручив профільному заступнику розібратися в ситуації. Директор цього закладу, замість надати пояснення, дозволив собі лише хамство і грубість. Ставлю питання про його звільнення. Таким особам не місце серед керівників установ у громаді. Подібні випадки – неприпустимі. Ніхто не має права знущатися з літніх і хворих людей. Ініціюю також службове розслідування, щоб усі винні були покарані. Буду контролювати весь процес особисто і повідомлю про результат», – зазначив він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Рівненщині в смертельній аварії загинула водійка з Волині. ФОТО
Наступна новина Тероборонівці з Волині взяли з собою на передову вівчарку, яка рятує життя воїнам. ФОТО
Останні новини
Схожі новини