Розклад руху та порушення карантину. На що скаржилися луцькі пасажири у 2020-му

Розклад руху та порушення карантину. На що скаржилися луцькі пасажири у 2020-му

До служби оперативного реагування 15-80 за 2020 рік надійшло 339 звернень щодо роботи громадського транспорту у Луцьку.

 У зверненнях піднімались такі питання, як порушення розкладу руху, не зупинився, прохання, пропозиція, культура обслуговування, взаємовідносини пасажира та водія, працездатність бортових пристроїв, ПДР, дороги, дорожні знаки, стан транспортного засобу, комфортність перевезень, порушення карантинних заходів. Про це інформують на сайті Луцькради.

Через відділ звернень громадян департаменту ЦНАП до управління транспорту та зв'язку надійшло для розгляду за 2020 рік 321 звернення.

За зверненнями громадян працівниками управління були проведенні перевірки на лінії. За результатами яких складено відповідні акти та винесено приписи перевізникам про усунення порушень.

Управлінням транспорту та зв'язку за 2020 рік оголошено конкурси на залучення перевізників на маршрути №№ 3, 6, 9, 11, 19, 22а, 26, 26а, 27, 27а, 28, 32, 37. Внесено зміни в схеми руху автобусів за маршрутами: № 9 “Теремнівська – Вересневе” (продовжено до мікрорайону Вересневе), № 26 “Вишків – Окружна” (внесено зміни в частині руху до Епіцентру), № 32 “Вересневе – с. Липини” (продовжено до с. Липини). Добавлено автобуси за маршрутом №9, №25, №26, №28, №29. Відновлено роботу автобусного маршруту №19 до с.Сапогове через с.Прилуцьке. Відкрито автобусний маршрут №37 до с.Жабка. Внесено зміни в схему руху автобусів маршрутів №9 та №10 в частині заїзду до нового ринку.

Начальник та спеціалісти управління надають роз'яснення та консультації кожному, хто звертається телефоном чи особисто. Усі звернення розглянуті та в установлені терміни надано відповіді заявникам.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи працюють під час локдауну в Луцьку гіпермаркети «Епіцентр» та «Нова лінія». Фото
Наступна новина У центрі Луцька побилися чоловіки. Їх розбороняли два екіпажі поліції. Відео
Останні новини
Схожі новини