На Волині працівник СТО вкрав автомобіль та п'яним скоїв на ній ДТП

На Волині працівник СТО вкрав автомобіль та п'яним скоїв на ній ДТП
Фото поліції Волинської області

На Волині працівник СТО вкрав автомобіль. Його п’яним за кермом машини затримали працівники поліції. Під час втечі чоловік встиг ще й скоїти аварію.  

Про це 8-го липня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області. 

Учора, 7-го липня, за допомогою до поліції Володимира звернувся 47-річний житель Рівненської області. З’ясувалося, що наприкінці червня чоловік залишив свій автомобіль Mercedes-Benz на СТО у селі Зимне.

Однак, нині машини в автомайстерні не було. Дозволу на право користування автомобілем чоловік нікому не надавав.

«Оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 52-річний житель обласного центру, працівник вказаного СТО.

Зловмисника поліцейські затримали за кермом краденої машини у стані алкогольного сп’яніння. Втікаючи від правоохоронців він скоїв ДТП без потерпілих», – йдеться у повідомленні.

Машину вилучили та помістили на майданчик тимчасового зберігання. 

На правопорушника склали низку адміністративних матеріалів за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 122 ч. 4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім цього, за незаконне заволодіння транспортним засобом волинянину загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування, розпочате, за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, триває.

Нагадаємо, раніше у Луцьку розшукали двох жінок, які крали квіти з клумб у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На гурманИ: історії навколо дерев'яної валізи з Сибіру. Духче. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Наступна новина Пропонував 100 злотих. На Волині чоловік хотів відкупитися від поліцейських
Останні новини
Схожі новини