На кордоні із Волинню працюватимуть лише два пункти пропуску

На кордоні із Волинню працюватимуть лише два пункти пропуску
Фото ілюстративне

В Україні із 7 квітня тимчасово закривають пункти пропуску на кордоні. На Волині кордон можна буде перетнути лише у двох пунктах – «Ягодин» і «Доманове».

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

Загалом в Україні залишається лише 19 пунктів пропуску, де можна перетнути державний кордон України власним автотранспортом.

При цьому прикордонники посилаються на зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України № 288-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення».

Обмеження почне діяти 7 квітня о 00:00: 115 пунктів пропуску закриють, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинять пішохідне сполучення.

Також нагадують, що іншими розпорядчими документами тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

У зв’язку з тимчасовими обмеженнями, жодного пункту пропуску на державному кордоні, де здійснюється пішохідне сполучення, немає. 

Крім того, виключення обмежувальних заходів можуть прийматися щодо евакуаційних рейсів за рішенням уповноважених міністерств та відомств.

Нагадаємо, з 16 березня Україна призупинила роботу 107 пунктів пропуску та пунктів контролю на державному кордоні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська обласна лікарня отримала від благодійників безконтактні термометри
Наступна новина У Києво-Печерській лаврі – чотири випадки коронавірусу
Останні новини
Схожі новини