Україна закриває на кордоні 107 пунктів пропуску. Які з них на Волині

Україна закриває на кордоні 107 пунктів пропуску. Які з них на Волині
Фото ілюстративне

Україна о 00 годині 00 хвилин у понеділок, 16 березня, призупиняє роботу 107 пунктів пропуску та пунктів контролю на державному кордоні. На низці пунктів пішохідне сполучення призупиняють повністю.

Перелік пунктів пропуску, які закриваються, оприлюднили у пресслужбі Волинської митниці.

«Українці, які не встигнуть повернутись додому до 17 березня, мають контактувати з нашими посольствами та консульствами за кордоном», – наголошують митники.

І додають: Міністерство закордонних справ рекомендує знайти сторінку посольства чи консульства України у країні перебування, знайти адресу електронної пошти чи посилання на сторінки у соцмережах — і написати листа/повідомлення. Кажуть, відповідають цілодобово: і на вихідних, і ввечері, і вночі.

У переліку пунктів, які закриваються до 3 квітня, є ті, що на Волині. Це – міждержавний «Самари», місцеві «Тур» і «Гута» у Ратнівському районі, міждержавний «Піща» у Шацькому районі.

У списку пунктів, в яких тимчасово припиняють пішохідне сполучення, – міжнародний пункт пропуску «Ягодин» (Любомльський район), міжнародний ПП «Устилуг» (Володимир-Волинський район), міжнародний ПП «Доманове» (Ратнівський р-н), міжнародний ПП «Дольськ» (Любешівський район), міжнародний ПП «Пулемець» (Шацький район).

Нагадаємо, 11 березня Кабінет Міністрів оприлюднив офіційне повідомлення про запровадження тритижневого карантину в Україні та інші заходи щодо недопущення поширення COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчина загиблого на сході волинянина протестує під Офісом президента. Вимагає звільнення Єрмака
Наступна новина У мешканки Володимира запідозрили коронавірус. У місті дезінфікують під'їзди, ринок, маршрутки
Останні новини
Схожі новини