На Волині прикордонники приземлили квадрокоптер з цигарками без акцизних марок

На Волині прикордонники приземлили квадрокоптер з цигарками без акцизних марок

Біля кордону з Польщею українські прикордонники приземлили квадрокоптер контрабандистів з 540 пачками цигарок без акцизних марок

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Поблизу кордону з Польщею українські прикордонники з Волинського загону та відділу "Рівне" виявили БПЛА, з допомогою якого контрабандисти планували незаконно переправити у сусідню державу кілька сотень пачок цигарок.  

Як розповіли у Держприкордонслужбі, квадрокоптер з підвішеним пакунком прикордонний наряд виявив за допомогою радіолокації та приземлив антидроновою рушницею. Під час огляду з’ясувалося, що безпілотником контрабандисти намагались доставити до сусідньої країни 540 пачок цигарок без акцизних марок.

Прикордонники передали квадрокоптер та цигарки представникам Бюро економічної безпеки у Волинській області. І зараз триває пошук осіб, причетних до незаконного переміщення контрабандного товару.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Навіки 45: на Волині провели в останню дорогу Героя Євгена Сороку. ФОТО
Наступна новина У частині Луцька та двох селах тимчасово вимкнуть світло
Останні новини
Схожі новини