росіянина, який на матраці незаконно перетнув кордон з Польщею, затримали вдруге. ФОТО

росіянина, який на матраці незаконно перетнув кордон з Польщею, затримали вдруге. ФОТО

Громадянина росії, який раніше намагався незаконно перетнути кордон на Волині, затримали знову на околиці населеного пункту Сокиряни Дністровського району прикордонники Чернівецького загону.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загон.

Затриманий 28-річний житель хабаровського краю рф раніше мав посвідку на тимчасове проживання в Україні, термін дії якої закінчився у березні 2022 року.

В січні цього року росіянин на надувному матраці переплив з Польщі в Україну через Західний Буг. Тоді його виявили прикордонники Волинського загону. Порушника притягнули до адміністративної відповідальності та в рамках реадмісії видворили в Польщу, заборонивши в’їзд на територію нашої країни на 5 років.

Впертий росіянин знову спробував незаконно потрапити в Україну, але цього разу з території Молдови. Наразі затриманого доставлено до прикордонного підрозділу. Вирішується питання, щодо початку кримінального провадження за ст. 332-2 ККУ «Незаконне перетинання державного кордону України». Санкція статті за перетинання кордону України особою, якій заборонено в’їзд на територію України, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Молитва не поможе», або Як «невинні» репости в соцмережах грають на руку росії
Наступна новина Волинянину, який п'яним наїхав на двох дівчат у Ковелі, повідомили про підозру
Останні новини
Схожі новини