На Волині прикордонники за тиждень виявили десяток підроблених документів

На Волині прикордонники за тиждень виявили десяток підроблених документів

На українсько-польському кордоні військовослужбовці Волинського загону майже щодня виявляють підробки у документах.

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Так, упродовж минулого тижня у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» інспектори викрили більш ніж десять «фальшивок», за допомогою яких громадяни спробували незаконно перетнути кордон.

Наші краяни, яким нині за кордон зась, виправляють записи, підробляють печатки у військових посвідченнях і довідках, посвідченнях інваліда, використовують підроблені паспорти та ID – картки громадян інших країн, аби дістатися за кордон. Днями у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники викрили «багатодітного» чоловіка, у свідоцтві про народження, одного із ніби то його дітей, були вказані завідомо неправдиві відомості про батька. А в інших свідоцтвах наряд виявив механічні підчистки та виправлення в персональних даних.

«Вкотре наголошуємо, що закон один для всіх, тому не намагайтеся його порушувати. І пам'ятайте, що підробка документів, так само як і ухилення від призову за мобілізацією, є кримінальними правопорушеннями, відповідальність за які передбачена ст. 358 та ст.336 Кримінального кодексу України.

І звісно ж усім «хитрунам», яких виявляють прикордонники, доводиться мати справу зі співробітниками Нацполіції, котрим надалі передаються порушники», – йдеться у повідомленні.

Читати також: Батько з донькою хотіли вивезти через «Ягодин» елітні іномарки


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У війні з росією загинув волинянин Леонід Тімцо
Наступна новина Звільнилася заступниця голови Волинської ОВА
Останні новини
Схожі новини