Стало відомо, скільки перепусток в прикордонну зону видали волинянам за три місяці

Стало відомо, скільки перепусток в прикордонну зону видали волинянам за три місяці

Станом на кінець червня на Волині видали 7 402 дозволи на право в’їзду, перебування, проживання і проведення робіт у п'ятикілометровій зоні вздовж державного кордону

Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Відомо, що відповідні перепустки почали видавали в області в середині березня. Станом на кінець червня видали 7 402 дозволи, ще 6 132 заяви перебувають на розгляді.

Куди звертатися волинянам, аби отримати перепустку

Аби отримати перепустку, потрібно звернутися до Волинського прикордонного загону з заявою. Оформлення цього документу є безплатним. У заяві потрібно вказати всі необхідні реквізити: ПІБ, номер паспорта, мету з якою особа планує перебувати в прикордонній смузі, номер телефону. Її можна надіслати поштою, електронною поштою чи привезти до управління прикордонного загону у Луцьку

Рішення про надання чи відмову в наданні документа надають упродовж 10 робочих днів. Прикордонники контролюють наявність дозволів. Зі слів речниці загону, наразі нікому, хто звертався за дозволом, не відмовили, однак були випадки, коли людям бракувало документів і їх надавали додатково.

Тих, хто перепусток не має, чекає покарання – штраф у розмірі 850 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Залишивши по собі світлу пам’ять: історія життя загиблого Героя з Волині Олександра Видрича
Наступна новина Уряд визначив місце для Національного військового меморіального кладовища
Останні новини
Схожі новини