Херсонця судитимуть за збут волинянину трьох автоматів Калашникова

Херсонця судитимуть за збут волинянину трьох автоматів Калашникова

Мешканець Херсона незаконно збув волинянину три автомати Калашникова і отримав підозру. 

Про це повідомила Волинська обласна прокуратура.

У Луцьку оголосили підозру у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст. 263 КК України) мешканцю Херсона. За даними слідства, чоловік незаконно збув волинянину три автомати Калашникова.

Як повідомили у прокуратурі, незаконні дії херсонця викрили за оперативного супроводу УСБУ в області та УКР ГУНП в області. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці нагадують, що згідно із санкцією ч.1 ст. 263 КК України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської) без передбаченого законом дозволу - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топер як окремий вид ортопедичних матраців
Наступна новина Зник безвісти: поліція розшукує 17-річного волинянина
Останні новини
Схожі новини