На Волині провели рейд по сім'ям, які потрапили у скрутні життєві обставини

На Волині провели рейд по сім'ям, які потрапили у скрутні життєві обставини

Протягом минулого тижня співробітники у справах дітей Горохівської районної державної адміністрації провели рейд по сім'ям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Рейди провели, щоб перевірити умови у яких проживають та виховуються діти в сім’ях, які опинилися у скрутних житєвих обставинах, а також щоб вити дітей, які можуть постраждати при погіршені погодних умов, передає Район.Горохів.

Рейди відбулися на території Печихвостівської, Мирківської, Губин-Перший сільських та Сенкевичівської селищної радах. Під час перевірок спеціалісти обстежили умови проживання 25 дітей, які виховуються в 12-х сім’ях, а також 2-х дітей –сиріт в сім’ях опікунів та піклувальників.

З батьками, діти яких пребувають на обліку служби у справах дітей провели профілактично-роз’яснювальні та попереджувальні розмови, їм наголосили на тому, що ухилення батьків від виконання передбачених законодавством батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання дітей тягне за собою відповідне покарання.

За результатами рейдів одну матір буде притягнуто до адміністративної відповідальності, адже вона неналежно виконувала батьківські обовязки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутати вимагають фінансування будівництва пунктів пропуску на кордоні | Волинська обласна рада
Наступна новина У Франції поїзд врізався у шкільний автобус: четверо загиблих
Останні новини
Схожі новини