На Волині провели в останню дорогу воїна Віталія Тимощука. ФОТО

На Волині провели в останню дорогу воїна Віталія Тимощука. ФОТО

У Ковелі вчора, 20 грудня, прощалися із полеглим захисником Віталієм Тимощуком.

Про це повідомив міський голова Ігор Чайка

Рівно через три тижні – 10 січня він мав би відзначати свій 44-ий день народження. А влітку мав би святкувати 20-річчя своєї доньки Іванни. Мав би. І святкував би, якби не війна. Якби не росія.

Віталій був мобілізований на початку війни, яка тоді ще мала назву АТО, згодом підписав контракт. Тому до початку повномасштабної вже мав досвід участі у бойових діях, а вибір – воювати чи ні – навіть не стояв.

Але через трагічні обставини головний сержант-командир зенітного відділення загинув 12 грудня на Запоріжжі від мінно-вибухових травм.

Вчора під час прощання побратим Віталія наголосив на тому, що він був хорошою людиною, достойним воїном і вірним другом.

«Вічна пам’ять нашому воїнові, молитовний супровід його душі і сил родині пережити втрату. Дякую усім, хто сьогодні прийшов! Дякую тим ковельчанам, які приходять на площу прощатися із людьми, з якими навіть не були знайомі. Це важливо! Це важливо для наших воїнів «на щиті», це важливо для їхніх побратимів – бачити, як ми прощаємося із тими, хто став на наш захист», – зазначив Ігор Чайка. 

Поховали Віталія Тимощука на кладовищі села Вербка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Взяли під варту причетних до жорстокого вбивства чоловіка у Луцькому районі
Наступна новина На Волині дві «швидкі» застрягли на бездоріжжі
Останні новини
Схожі новини