У Луцьку провели в останню дорогу Героя Анатолія Малесика. ФОТО

У Луцьку провели в останню дорогу Героя Анатолія Малесика. ФОТО

Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися з військовослужбовцем Анатолієм Малесиком, який віддав своє життя у війні з російськими загарбниками. Сьогодні, 1 грудня, Героя відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку.

Про це інформує міська рада. 

Малесик Анатолій Анатолійович (17.02.1994 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 27 листопада під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Берестове Донецької області.

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучилися секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

Після завершення панахиди домовину з тілом захисника прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Анатолія Малесика у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судили 21-річного живодера, який зарізав собаку
Наступна новина На Харківщині загинув ще один молодий воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини