На Волині провели в останню путь загиблого воїна

На Волині провели в останню путь загиблого воїна

За кілька днів до 31-го дня народження, після ворожого обстрілу на Київщині, обірвалося життя Василя Кальчука із села Новокотів. Сьогодні, 12 квітня, його провели в останню путь.

Про це повідомляють на сайті Підгайцівської сільської ради.

У Церкві Воскресіння Господнього у селі Звірів священнослужителі відправили панахиду та, разом із громадою, помилилися за душу померлого героя України та усіх військовослужбовців, які загинули під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність України.

«Аби віддати останню шану захиснику, вздовж усього шляху – аж до кладовища у селі Новокотів, Героя зустрічали на колінах односельці, несли квіти та прапорці України на його могилу сусіди, товариші, друзі, вмивалися сльозами рідні, молилися за Царство Небесне священнослужителі, мовчки проводжали в останню путь військовослужбовці, несучи блакитно-жовті та червоно-чорні знамена, які розвивались на вітрі, нагадуючи усім, що Василь Кальчук, загинув героєм, до останнього лишившись вірним присязі та воюючи заради цілісності України», – йдеться на сайті.

 

«Перший» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Русскій воєнний корабль, іді ...!». У Луцьку погасили унікальну поштову марку
Наступна новина У Маріуполі підтвердили хімічну атаку
Останні новини
Схожі новини