На Волині п'яні мотоциклісти намагались відкупитися від поліції

На Волині п'яні мотоциклісти намагались відкупитися від поліції

Поліцейські зупинили нетверезих мотоциклістів. Ті намагалися дати хабар за нескладання протоколу. Тепер чоловікам загрожує до 4 років позбавлення волі. 

Як інформує пресслужба поліції Волині, 2 травня, близько 12 години у Крижівці Луцького району на вулиці Центральній поліцейські зупинили мотоцикл Viper під керуванням 29-річного жителя села Суськ, який здійснював рух транспортним засобом без шолому.

Під час розмови поліцейські також встановили, що водій не має прав керування, страхового полісу, а також перебуває з ознаками алкогольного сп’яніння.

Замість того, аби пройти тест на стан сп’яніння, керманич запропонував правоохоронцям альтернативу - вирішити питання на місці, надавши їм грошові кошти за нескладання протоколу.

Поліцейські зафіксували цей факт та викликали на місце слідчо-оперативну групу для документування спроби відкупитись від відповідальності.

Також, цього ж дня, близько 14 години у селі Шклинь поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху мопед Honda, яким керував 57-річний мешканець Бережанки.

Спілкуючись з керманичем правоохоронці виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Аби вони не складали адміністративний протокол, водій запропонував їм грошові кошти. Попри попередження про відповідальність за таку пропозицію керманич все-таки надав правоохоронцям хабаря.

Цей факт було задукоментовано на нагрудну боді-камеру. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За обома фактами слідство внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Максимально санкція статті передбачає до 4 років ув’язнення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дружина полеглого Героя з Волині просить присвоїти її чоловіку звання Героя України
Наступна новина Перейшла за посиланням: шахраї зняли з картки волинянки 32 тисячі гривень
Останні новини
Схожі новини