Дружина полеглого Героя з Волині просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

Дружина полеглого Героя з Волині просить присвоїти її чоловіку звання Героя України

Президента просять присвоїти почесне звання "Героя України" старшому сержанту Ворошику Євгену Сергійовичу "Багряний" (посмертно) 1993 року народження.

Таку петицію на сайті Глави держави зареєструвала дружина загиблого воїна Марія Ворошик. 

«Євген боронив Україну у складі ЗСУ з 2014 року. Був справжнім фахівцем своєї справи. Під його командуванням відділення взводу артілерійської розвідки 14 ОмБР забезпечувало бесперебійне веденя розвідки на ввірених їм рубежах. Євген боронив україну на Київщині, Луганщині, Дрнеччині, Миколаївщині. Успішно брав участь у контрнаступі на Харьківщіні. Загинув 4 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання у Харьківський області, поблизу населеного пункту першотравневе», – йдеться в зверненні. 

«Євген поклав своє життя за цілісність та незалежність України, був справжнім патріотом, мужнім та хоробрим воїном, люблячим сином, вірним другом, коханим чоловіком. Він заслуговує на присвоєння почесного звання «Героя України», оскільки до останнього свого подиху боронив територію нашої країни, віддавши найцінніше – своє життя», – зазначила Марія Ворошик. 

Підписати петицію можна — тут

Читайте також: Після загибелі Євген часто приходив у снах і кликав з собою: дружина полеглого Героя з Волині


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув підполковник з Волині Юрій Мохнєв
Наступна новина На Волині п'яні мотоциклісти намагались відкупитися від поліції
Останні новини
Схожі новини