На Волині п'яний мотоцикліст давав хабар патрульним

На Волині п'яний мотоцикліст давав хабар патрульним

П’яний водій на  незареєстрованому мотоциклі Кawasaki у смт. Голоби Ковельського району пропонував хабар патрульним, аби ті не притягували його до адміністративної відповідальності.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 27 листопада, – пише ІА Волинські Новини.

Під час судового засідання встановили, що 18 серпня 2018 року двоє патрульних у смт. Голоби Ковельського району виявили незареєстрований мотоцикл Kawasaki   з номерним знаком, що не належить йому. Зокрема, водій мотоцикла не мав при собі реєстраційного документа на транспортний засіб та поліса обов'язкового страхування. До того ж, чоловік керував мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння.

Так, водій запропонував патрульним одну тисячу гривень за те, щоб його не притягували до адміністративної відповідальності, однак коли патрульні повідомили його про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, його це не заспокоїло, тож він поклав тисячу гривень в підлокітник автомобіля.

Під час досудового розслідування між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання чоловіка винним.

Отож, суд  призначив покарання у виді 500 неоподаткованих мінімумів, що становить 8 тисяч 500 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські підприємства все частіше подають декларації в електронному форматі
Наступна новина У Шацькому нацпарку зловили браконьєра. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини