У Шацькому нацпарку зловили браконьєра. ВІДЕО

У Шацькому нацпарку зловили браконьєра. ВІДЕО
Фото ілюстративне (джерело: fishing.livejournal.com)

Працівники Шацького національного природного парку затримали браконьєра.

Про це йдеться на сторінці нацпарку у Фейсбуці.

На озері Мошне днями працівники відділу державної охорони природо-заповідного фонду Шацького НПП спіймали одного з жителів району за незаконним виловом риби. Зі слів правопорушника, незаконний вилов він здійснював в нічний час за допомогою остроги та ліхтаря. Знаряддя лову знайшли в автомобілі браконьєра.

Читати також: Дві рушниці та браконьєр: волинські лісівники розповіли про результати «полювання» на порушників

Внаслідок незаконного вилову завдали збитків на суму 2164 грн. На правопорушника склали відповідний протокол за порушення ч.4 ст.85 КУпАП, який передали до правоохоронних органів.

 

ПРАЦІВНИКИ ШНПП ПРОДОВЖУЮТЬ ЗАТРИМУВАТИ БРАКОНЬЄРІВ З метою недопущення випадків браконьєрства працівники Шацького НПП постійно здійснюють рейди на озерах Шацького району. На озері Мошне днями працівники відділу державної охорони природо-заповідного фонду Шацького НПП спіймали одного з жителів району за незаконним виловом риби. Зі слів правопорушника незаконний вилов він здійснював в нічний час за допомогою остроги та ліхтаря. Знаряддя лову були вилучені з автомобіля зловмисника. Внаслідок незаконного вилову було завдано збитків на суму 2164 грн. На правопорушника складено відповідний протокол за порушення ч.4 ст.85 КУпАП, який було передано до правоохоронних органів. Прес-служба Шацького НПП

Posted by Шацький національний природний парк on Wednesday, 5 December 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний мотоцикліст давав хабар патрульним
Наступна новина Лучан кличуть на незвичайний фестиваль короткометражних фільмів
Останні новини
Схожі новини