На Волині п’яний водій мотоблока заплатить 17 тисяч шрафу

На Волині п’яний водій мотоблока заплатить 17 тисяч шрафу
Фото ілюстративне

Старовижівський районний суд розглянув справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який керував мотоблоком з ознаками алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Район.Стара Вижівка, посилаючись на постанову суду.

Чоловік 25 липня 2022 року о 12:05 керував мотоблоком «Зубр» по вул. Центральна в селі Секунь в стані алкогольного сп’яніння. 

У судове засідання обвинувачений не з’явився, хоча про дату, час і місце розгляду йому повідомили. Про причини неявки суд не повідомив, клопотань про відкладення розгляду не подав.

Справу розглянули за його відсутності.

У суді взяли до уваги протокол про адміністративне правопорушення, а також відеозапис з нагрудної камери поліцейського, на якому водій підтвердив, що вживав алкоголь, а саме випив 150 грамів горілки, після чого керував мотоблоком.

Суддя постановила визнати винним кермувальника у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накласти на нього 17 тисяч гривень штрафу.

Також чоловік заплатить на користь держави судовий збір у розмірі 496 гривень.

Читайте також: У Луцьку не розминулися маршрутка та автівка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли на Волинь привезуть тіла двох загиблих Героїв
Наступна новина Підземелля вежі Чорторийських у Луцьку: чому досі не відкрили для туристів
Останні новини
Схожі новини