В автівці знайшли гранату: поблизу Ківерець п'яний водій спричинив ДТП

В автівці знайшли гранату: поблизу Ківерець п'яний водій спричинив ДТП

1 березня близько 18:00 у Ківерцях трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Таврія» зіткнувся з автомобілем Volkswagen Passat.

Як стало відомо ІА Волинські Новини, водій автомобіля «Таврія» перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що вчора близько 18:00 у Ківерцях на вулиці Пилипа Орлика 43-річний водій автомобіля «Таврія» здійснив зіткнення з попутним автомобілем Volkswagen Passat, який в той момент здійснював поворот ліворуч. Унаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Постраждали водій атомобіля «Таврія» та його пасажир. Їх госпіталізували.

Встановлено, що водій автомобіля «Таврія» був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Разом з тим, під час огляду авто поліцейські виявили предмет, схожий на гранату, його вилучили.

За цими двома фактами було зареєстровано відповідні відомості у Єдиний реєстр досудових розслідувань. Щодо гранати – за статтею 263 ККУ. Щодо спричинення ДТП у стані алкогольного сп'яніння – за статтею 286 з позначкою 1 ККУ.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що один з постраждалих був у стані середньої важкості, інший – важкий. Обох госпіталізували у Волинську обласну клінічну лікарню.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Волині Олексій Кушнір
Наступна новина Луцькі медики прооперували передчасно народжену дівчинку з вадою серця
Останні новини
Схожі новини