На Волині рибні браконьєри завдали шкоди на понад 40 тисяч гривень. ФОТО

На Волині рибні браконьєри завдали шкоди на понад 40 тисяч гривень. ФОТО

У період з 2 по 9 травня волинські рибоохоронці викрили на місцевих водоймах 32 порушення Правил рибальства, серед них дев’ять грубих. 

Про це повідомляє Управління державного агенства меліорацій та рибного господарства у Волинській області.

2 травня на ознрі Глухівське Ковельського району громадянин встиг зловити сіткою 7 карасів сріблястих, 1 лина, 1 плітку та 2 карликових соми, загальною вагою 3,3 кг риби. Завдано збитків рибному господарству на суму 14 331 грн. 

Рибпатрульні склали на порушника протокол, який буде передано до суду для притягнення браконьєра до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.

5 травня на Хрінницькому водосховищі Луцького району, за допомогою п’яти сіток, два порушники зловили 3 кілограма риби, чим завдали шкоди рибним запасам на 12 784 грн. 

На кожного з громадян складено по протоколу, які буде направлено до суду. Знаряддя лову вилучено.

«Протягом тижня на порушників накладено 1 054 грн штрафів. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 41 820 грн. Під час проведених рибоохоронних заходів державні інспектори вилучили 21 кг водних біоресурсів та 38 од. заборонених знарядь лову. Складено три акти виявлення та вилучення безгосподарського майна», - повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

 

Читайте також: За чотири місяці на Волині трапилося 537 ДТП


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місяць «нульового розмитнення»: скільки транспорту в'їхало через Волинь
Наступна новина Помер перший президент України Леонід Кравчук
Останні новини
Схожі новини