На Волині розшукують 17-річну студентку, яка зникла під час відпочинку з друзями

На Волині розшукують 17-річну студентку, яка зникла під час відпочинку з друзями

На Волині тривають пошуки 17-річної студентки з села Седлище Камінь-Каширського району. Дівчина зникла під час відпочинку з друзями

Про це повідомляє управління ДСНС України у Волинській області.

У суботу, 17 лютого, о 17:17 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району зникла дівчина.

Як виявилося, під час відпочинку з друзями студентка, мешканка села Седлище 2006 року народження, пішла в невідомому напрямку, а свій телефон залишила в автомобілі. Відтак батьки забили на сполох.

У неділю вранці з настанням світлої пори доби пошуки продовжили, на місце події направлено групу водолазно-рятувальних робіт ДСНС області. Залучили також представників поліції, 5 рятувальників 12-ї ДПРЧ селища Любешів, військовослужбовців, прикордонників, працівників лісового господарства та місцеве населення.

«У ході робіт фахівці ДСНС за допомогою човна обстежили близько 3000 метрів квадратних поверхні акваторії річки, також здійснювали занурення, під час якого обстежили близько 3000 метрів квадратних дна акваторії річки. Тіла зниклої не знайдено», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польські фермери намагалися блокувати залізничні колії в сторону України, але поліція їх розігнала
Наступна новина На Волині під час пожежі загинув чоловік
Останні новини
Схожі новини