Польські фермери намагалися блокувати залізничні колії в сторону України, але поліція їх розігнала

Польські фермери намагалися блокувати залізничні колії в сторону України, але поліція їх розігнала

У неділю, 18 лютого, у Польщі з 15:30 по 17:30 на залізничній станції "Дорогуськ" протестувальники намагались блокувати залізничні колії.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

Там зазначили, що поліція Республіки Польща завадила польським фермерам здійснити задумане. На даний час рух поїздів відбувається у штатному режимі.

Крім цього у митниці розповіли, що на автомобільному напрямку сполучення з 9:00 за київським часом рух вантажівок в обидві сторони повністю заблоковано польськими фермерами, які проводять на підʼїзних шляхах перед Дорогуськом масштабну акцію протесту. Всупереч обіцянкам мітингувальників пропускати швидкопсувні, небезпечні чи гуманітарні вантажі, з того часу кордон не перетнув жоден ваговоз.

Пропуск рейсових автобусів здійснюється у звичному порядку, без черг.

"Анонсована напередодні участь фермерів інших європейських країн у польській акції протесту станом на цю пору жодним каналом комунікацій, в тому числі даними з відкритих публічних джерел - не підтверджується", - додали у Державній митній службі України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Посадовця ТЦК з Волині судили за безпідставне виключення чоловіків з військового обліку
Наступна новина На Волині розшукують 17-річну студентку, яка зникла під час відпочинку з друзями
Останні новини
Схожі новини