На Волині рятувальники витягували з кювету авто волонтерів, які везли допомогу військовим

На Волині рятувальники витягували з кювету авто волонтерів, які везли допомогу військовим

13 грудня волинські рятувальники здійснили 6 виїздів для надання допомоги водіям і пасажирам транспортних засобів, які опинилися у складних ситуаціях на автошляхах області.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Волині. 

Нагадаємо, 13 грудня близько 1-ої ночі на трасі М-07 «Київ-Ковель-Ягодин» біля села Мар’янівка Ковельського району злетів у кювет легковий автомобіль й перекинувся на дах. У транспортному засобі перебували двоє людей, які зуміли самостійно вибратися з перекинутого автомобіля. Рятувальники, які прибули за викликом, встановили автомобіль на колеса й відбуксирували його з кювету на стійку ділянку автодороги.

Близько 14-ої години цього ж дня поблизу смт Турійськ працівники чергової варти 17 ДПРЧ відбуксирували із засніженого узбіччя автомобіль аварійної бригади енергетиків.

Увечері на автодорозі «Любомль - Шацьк» рятувальники відбуксирували легковий автомобіль, що застряг у снігу на узбіччя. В транспортному засобі перебували двоє дорослих і дитина. А біля села Тарасова Луцького району рятувальники за допомогою буксирувального троса витягнули з кювету вантажний автомобіль.

Близько опівночі по допомогу до рятувальників звернулися волонтери: біля села Волошки Ковельського району у кювет злетів позашляховик, яким вони транспортували допомогу військовим на Житомирщину. Рятувальники 4 ДПРЧ м. Ковеля відбуксирували автомобіль на стійку ділянку автодороги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в пожежі загинув чоловік
Наступна новина СБУ обшукує Зимненський жіночий монастир упц на Волині
Останні новини
Схожі новини