На Волині в пожежі загинув чоловік

На Волині в пожежі загинув чоловік

Минулої доби рятувальники ліквідували 5 пожеж, під час яких врятували двох людей, тіло ще одного чоловіка виявили в охопленому вогнем будинку

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині. 

О 06:00 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у підвалі дев’ятиповерхівки на проспекті Відродження в Луцьку. О 06:04 на місце події прибули вогнеборці двох пожежно-рятувальних підрозділів Луцька – 1 та 25 ДПРЧ. З’ясувалося, що у підвальному приміщенні горить сміття й матрац.

Під час розвідки пожежі рятувальники виявили у підвалі двох чоловіків 1980 та 1988 р.н. й вивели їх назовні. Горіння ліквідували о 06:15. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережність з вогнем врятованих чоловіків.

Уранці горів також житловий будинок на вулиці Богдана Хмельницького у Ковелі. Повідомлення про пожежу надійшло на лінію «101» о 08:54. На місці події працювали рятувальники 4 ДПРЧ міста Ковеля. Під час гасіння пожежі вони виявили тіло 73-річного господаря. Горіння ліквідували о 09:25. За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Ввечері 13 грудня горів дерев’яний гараж на вулиці Шевченка у Ковелі. Ще одна пожежа трапилася пожежа в дерев’яній господарській будівлі у селі Хорлупи Луцького району.

Приборкували вогонь рятувальники також у дерев’яному будинку-пустці у селі Звози Ківерцівської громади. 

Нагадаємо, у Луцьку вночі горіли склади біля торгового центру. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де сьогодні на Волині не буде світла: графіки відключень
Наступна новина На Волині рятувальники витягували з кювету авто волонтерів, які везли допомогу військовим
Останні новини
Схожі новини