На Волині рятувальники загасили три пожежі

На Волині рятувальники загасили три пожежі

За минулу добу рятувальники Волині загасили три пожежі та в селі Клопочин Володимирського району допомогли чоловіку, який через травму не міг самостійно спуститися з дерева.

Про це інформує ГУ ДСНС Волині.

О 14:59 надійшло повідомлення про пожежу в орендованаму приміщенні у двоповерховій цегляній будівлі в селищі Маневичі. Вже за чотири хвилини до місця виклику прибули працівники 13 державної пожежно-рятувальної частини з селища Маневичі, які оперативно о 15:15 локалізували пожежу, а о 15:35 її ліквідували. Вогонь встиг знищити лише диван, комп'ютерну техніку та пошкодити 20 метрів стіни.

О 20:20 у місті Володимирі виникла пожежа у недіючій споруді комбінату молочних продуктів. Вогонь локалізували о 20:34 працівники 7 державної пожежно-рятувальної частини з міста Володимира, загасили повністю о 20:41.

А вночі о 2:58 працівники 3 державної пожежно-рятувальної частини з м. Рожища загасили сін. Пожежа трапилася в господарстві жителя села Ворончин Доросинівської громади Луцького району.

Читайте також: На Любешівщині під час пожежі загинули двоє людей


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині рибалки сплатили штрафів на понад пів мільйона гривень
Наступна новина Волинські тероборонівці готуються до зими
Останні новини
Схожі новини