На Волині ще дві релігійні громади приєдналися до ПЦУ

На Волині ще дві релігійні громади приєдналися до ПЦУ

Дві релігійні громади Волині офіційно стали належати до Православної Церкви України.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка Про реєстрацію статуту релігійної громади та внесених змін до Статутів, пише «ВолиньPost».

Йдеться про громади села Новий Двір Турійського району та села Липини Луцького району. Віруючі громадян і уповноважених представників релігійних громад звернулися до голови ОДА з проханням зареєструвати зміни до статутів релігійних громад у зв’язку зі зміною підлеглості.

Відтак, релігійна організація «Релігійна громада Апостола Андрія Первозваного Української православної церкви Київського патріархату с.Липини Луцького району» у новій редакції за новою назвою релігійна організація «Релігійна громада Всіх святих Землі Української Православної Церкви України села Липини Луцького району Волинської області», а релігійна організація «Релігійна громада Архистратига Михаїла Української автокефальної православної церкви» с. Новий Двір Турійського району у новій редакції за новою назвою релігійна організація «Релігійна громада Архистратига Михаїла Рівненсько-Волинської єпархії Української православної церкви (Православної Церкви України) села Новий Двір Турійського району Волинської області».

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знову понад 800 українців інфікувались коронавірусом
Наступна новина На Волині 50 нових хворих на коронавірус. За добу одужало 140 людей
Останні новини
Схожі новини