На Волині ще пів сотні підприємців поскаржилися на податківців

На Волині ще пів сотні підприємців поскаржилися на податківців

За останній тиждень до робочої групи з питань, що виникають у сфері діяльності Головного управління ДПС у Волинській області, надійшло понад 50 звернень від підприємців.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської обласної ради. 

Представники бізнесу нині нарікали, що на обіцяну вчора під час візиту депутатського корпусу головним податківцем Сергієм Лисеюком зустріч, потрапити не змогли, їх не впустили до приміщення.

Нагадаємо, через скарги підприємців на тиск податкової при обласній раді створили робочу групу. 3 листопада пояснення керівника податкової служби планували заслухати на сесії, проте він не прийшов, а також відмовився це робити на своєму робочому місці, коли туди прийшли депутати.

Зазначимо, про проблематику у стосунках з фіскальною службою фізичні особи-підприємці, суб’єкти господарювання повідомляють у різний спосіб: письмово, під час особистих зустрічей та телефоном. Зокрема, працюють три лінії телефону довіри:

  • 093 700 84 11
  • (0332) 778 314
  • (0332) 778 311

Під час 19-ої позачергової сесії депутати визнали незадовільною роботу виконувача обов’язків керівника податкової служби в області Сергія Лисеюка. Про його невідповідність займаній посаді Волиньрада звернеться до Президента, Прем’єр-міністра та керівництва Державної податкової служби України. Окрім того, голова обласної ради Григорій Недопад планує особисту зустріч із зазначеного питання з очільником ДПС України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Поки депутати нагнуті, не буде порядку». У Волиньраді обурилися роботою податківців

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На рівненському блокпосту зупинили волинянина, який віз тридцять кубів берези. ФОТО
Наступна новина Суд поновив на роботі ексзаступницю директора луцького ПУМу
Останні новини
Схожі новини