На Волині ще відновлюють електропостачання

На Волині ще відновлюють електропостачання

Станом на  24 жовтня в Луцьку та Ковелі, де критична інфраструктура зазнала ракетних ударів, тривають роботи з відновлення електропостачання для усіх споживачів. В обох містах енергетикам вдалося налагодити роботу, але місцями виникають проблеми.

Про це повідомляє Суспільне.

Як розповів заступник начальника відділу інформаційної роботи Луцької міськради Олександр Олішевський, частина будинків у Луцьку періодично знову лишається без світла через перевантаження мереж. Зокрема у 40-му мікрорайоні міста, де напередодні вдалося відновити електроенергію, зранку, 24 жовтня, частково знову зникло світло.

Схожа ситуація в Ковелі. Зі слів речниці міської ради Наталії Шепель, світло, тепло і воду в Ковелі відновили практично усім споживачам, зокрема й у житловому секторі. Утім через низькі потужності та перевантаження системи в частині міста ще є віялові відключення електроенергії.

«Відключення електроенергії в місті ще будуть сьогодні протягом дня! Альтернативна система не така, на жаль, потужна. Прошу про спокій. Енергетики обіцяли графік відключень», – написав у соцмережах Ковельський міський голова Ігор Чайка.

Скільки споживачів у Луцьку та Ковелі досі лишаються без електроенергії в міських радах не озвучують.

Читайте також: На ремонт пошкоджених внаслідок обстрілу будинків у Луцьку виділили мільйон гривень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На ремонт пошкоджених внаслідок обстрілу будинків у Луцьку виділили мільйон гривень
Наступна новина На Волині надають безоплатну правову допомогу постраждалим від війни
Останні новини
Схожі новини