На Волині надають безоплатну правову допомогу постраждалим від війни

На Волині надають безоплатну правову допомогу постраждалим від війни

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Волині, та жителі громад області, які постраждали від війни в Україні, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації. Надаються вони Волинським Інститутом Права у рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізовується у партнерстві з Данською радою у справах біженців (DRC).

Юристи в рамках проєкту забезпечать:

  • індивідуальне консультування;
  • допомогу у складанні документів, заяв, звернень у сферах цивільного, трудового, сімейного, адміністративного права (адміністративний супровід);
  • складання заяв до суду та супровід у суді (без представництва);

Отримати правову допомогу можна з 9.30 до 17.00 за адресою: пр. Соборності, 18 (Департаменті соціальної політики Луцької міської ради, приміщення РАГСу). Кабінет для консультацій наданий за сприяння Луцької міської ради.

Також у різних громадах області працюватимуть мобільні групи юристів. Щоб дізнатися про це більше, стежте за публікаціями на сайті Волинського Інституту Права (https://vip-volyn.org.ua/).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ще відновлюють електропостачання
Наступна новина Чи може рак розвинутися внаслідок COVID-19
Останні новини
Схожі новини