На Волині школярі врятували лебедя. ФОТО

На Волині школярі врятували лебедя. ФОТО

На Волинському озері Радожич, що у селі Гірники Ратнівського району, хлопці врятували лебедя. Вони забрали лебідку з озера і відігріли у будинку, після чого тимчасово поселили її у ванній кімнаті.

Про це повідомляє газета «Ратнівщина».

Того дня хлопці, як частенько це роблять у гарну зимову пору, каталися на ковзанах на озері Радожич, що у Гірниках. Те, що лебеді на озері, ні для кого не новина. Тут щороку весною поселяється пара, яка виводить потомство. Щороку люди любуються красенями, їх підгодовують. Але того разу юнаки побачили, що лебеді не плавають, а стоять на льоду. Спробували до них наблизитись і вони злетіли, за винятком одного.

Лебідка лежала на льоду, а біля неї бігав і гавкав невеликий пес. Вона навіть не реагувала на нього. Так само не зреагувала, коли на руки її взяв Ігор Панасюк, який проживає поблизу озера, одинадцятикласник Гірниківської школи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» вилучили велику суму валюти, яку незаконно везли в Польщу
Наступна новина У Луцьку поїзд на смерть збив чоловіка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини